Rallin hurmaa ja muita kiemuraisia ajomutkia online-autopelien huumassa!

Monen autopeleistä innostuneen pelaajan mielestä autopelien ehdottomia kuninkaita ovat erilaiset rallipelit ja mikä parasta, monia hyviä pelejä voi pelata verkossa täysin ilmaiseksi. Tällaiset pelit ovatkin mukavaa viihdettä myös silloin, kun Matti on päässyt kukkaroon eikä rahaa olisi käytettäväksi. Pelien kautta voit kokeilla ajaa esimerkiksi rallia, stunt-autoa, rekkaa tai vaikkapa upeaa ferraria. Valikoima on niin laaja, että pelejä on tarjolla moneen makuun erittäin vauhdikkaista hieman rauhallisempiinkin ajopeleihin. Esittelemme tässä artikkelissa muutaman suositun ja hyvän online-autopelin, jotka tarjoavat ilmaista viihdettä pitkäksi aikaa ja jotka haastavat kokeneenkin kuljettajan kiemuraisilla mutkillaan ja yllättävillä ajotilanteillaan.

Rally Point 5

Rally Point 5 on hyvä esimerkki online-rallipelistä, jota monet hurjapäiset online-kuljettajat arvostavat. Tässä pelissä on luvassa armotonta kisaamista ja peli tarjoaakin yllättävän aidontuntuisen rallikokemuksen. Tässä pelissä kuljettaja pääsee hyppäämään ralliauton ratin taakse ja testaamaan omat ajotaitonsa erityisen haastavassa maastossa. Rally Point 5 -pelissä pelaaja pääsee haastamaan sekä itsensä että muut kuljettajat.

Madalin Stunt Cars 2 -peli haastaa ajotaitosi

Haluaisitko kokeilla stunttien tekemistä upealla autolla? Jos vastasit kyllä, kannattaa kokeilla Madalin Stunt Cars 2 -peliä, jota kuvaillaan pelaajien keskuudessa uskomattomaksi pelikokemukseksi, ja joka todella haastaa ajotaitosi. Madalin Stunt Cars 2 -peliä voit pelata yksin tai kavereiden kanssa, sillä siitä löytyy monipelaajavaihtoehto. Tästä pelistä riittää siis haastetta myös kaveriporukalle, jos yksin pelaaminen alkaa kyllästyttää.

Russian Car Driver Zil 130 -peli päästää kuljettajan rekan rattiin

Russian Car Driver Zil 130 -peli tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden kokeilla, miltä tuntuu ajaa rekkaa, eikä edes mitä tahansa rekkaa vaan jo legendaksi muodostunutta neuvostorekkaa, ZIL 130. Russian Car Driver Zil 130 -peli on yllättävän realistinen simulaatiopeli. Tämä peli ei ehkä ole kaikista vauhdikkaimpia ajopelejä, mutta mielenkiintoinen se on, sillä peli tarjoaa yllättävän aidon kokemuksen siitä, kuinka rekka käyttäytyy erilaisissa ajotilanteissa ja kuinka kuljettajan tulee reagoida missäkin tilanteessa pitääkseen rekan ojennuksessa. Russian Car Driver Zil 130 -peli soveltuu myös neuvostoajan historiasta kiinnostuneille pelaajille, sillä se tarjoaa oman kulmansa tähän historiaan lähestymisessä.